Starému otcovi ukradol alkohol a mince.Na Levočskej priehrade vykradli bufet a plavčíkov.

13.08.2010 Celý región

Z prečinov porušovania domovej slobody a krádeže obvinili včera staroľubovnianskí policajti 18 ročného mladíka zo Starej Ľubovne.
Starému otcovi ukradol alkohol a mince:
V utorok (10.8.2010) večer prišiel obvinený k rodinnému domu svojho starého otca v Novej Ľubovni. Nezisteným spôsobom vošiel do obývacej miestnosti odkiaľ ukradol 12 ks litrových fliaš vodky a rôzne mince. Krádežou spôsobil škodu vo výške 76. - €, pričom samotným vlámaním do domu žiadne poškodenie ani škodu nespôsobil. Policajti mladého zlodeja zadržali, umiestnili do cely policajného zaistenia a po vznesení obvinenia spracovali aj podnet na podanie návrhu na jeho vzatie do väzby.

Na Levočskej priehrade vykradli bufet a plavčíkov:
Na policajnú linku 158 oznámil včera (12.8.2010) ráno 29 ročný muž krádež vlámaním do bufetu v lokalite Levočská priehrada.
Zatiaľ neznámy páchateľ v noci zo stredy na štvrtok vylomil visiace zámky na kovovej mreži pred vchodovými dverami bufetu, následne vypáčil zámok samotných dverí a vošiel dnu. Odtiaľ potom ukradol alkoholické a nealkoholické nápoje rôznych značiek, cigarety, cukrovinky, peniaze a tri reproduktory. Celková škoda bola vyčíslená na 198. - €.
Z priestorov bufetu sa zlodej vlámal do vedľajšej služobnej miestnosti plavčíkov, odkiaľ ukradol mobilný telefón, peniaze, vstupenky na priehradu a zväzok kľúčov. Škoda v tomto prípade bola vyčíslená na 351. - €.
Obe krádeže vyšetrujú levočskí policajti.
 

Vyberte región